Dränering i Haninge, Stockholm

En dränering behöver utföras med jämna mellanrum för att du ska skydda ditt hus och husgrund. Tack vare vår expertis inom området kan vi se till att hjälpa dig med dräneringen och fuktisolera hela huset. Våra tjänster används av både privatpersoner, företag och fastighetsägare i Haninge med omnejd.

Kostnadsfri rådgivning och offert

Alla dräneringsarbeten är unika och därför är det viktigt att det utförs av certifierad och behöriga hantverkare. Vi ser till att hitta skräddarsydda lösningar för just dina behov och erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och offert. En professionellt utförd dränering minskar risken för fuktskador, mögel och dålig lukt.

Dags för dränering? Vi hjälper dig

Oavsett om du bor i Lissma, Dalarö, Tyresta, Västerhaninge eller Huddinge kan vi hjälpa dig med din dränering. Ett vanligt tecken på att det är hög tid att anlita oss är om du känner av unken lukt eller fukt i källaren. Vi erbjuder olika typer av system för att se till att din husgrund är skyddad och för att säkerställa att du får ett så optimalt resultat som möjligt.

Sänk kostnaderna med ROT-avdraget

Med ROT-avdraget kan du som privatperson sänka dina kostnader när du anlitar oss för dränering. Vi sköter all kontakt med Skatteverket och du får en reducering på 30 %.

Kontakta ett bra grävföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *