Stenspräckning & bergsprängning i Haninge, Stockholm

Vi är specialister inom stenspräckning och utför arbeten inom hela Stockholmsområdet. Vi utgår från Haninge, men finns tillgängliga även i Vendelsö, Skogås, Länna och Vega. Att spränga berg på egen hand är en svår uppgift där vi mer än gärna hjälper dig. Vi ser till att sprängningen inte bara sker på ett tryggt och säkert sätt, utan även på ett snabbt och effektivt.

Vi hjälper dig med bergsprängningen i Haninge

Det finns flera orsaker till varför man kan vara i behov av stenspräckning eller bergsprängning. Det vanligaste är att det handlar om att få bort betong, sten eller berg som befinner sig i vägen för ett bygge. Det kan t.ex. handla om en villa som du ska resa, en altan som ska byggas eller en uppfart.

Totalentreprenad för dina behov

Bergsprängning innebär så mycket mer än att bara ta bort berg. Vår totalentreprenad och breda kontaktnät gör det möjligt för oss att hjälpa till med allt från markberedning till grundläggning av husgrunder och bergförstärkning. Hör av dig till oss för att veta mer om våra tjänster och för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Givetvis är även våra offerter helt gratis att ta del av!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *