Stenläggning i Haninge, Stockholm

När du ska anlita en byggfirma är det viktigt att du känner dig trygg. Med oss får du alltid ett professionellt resultat och ett gott bemötande. Vi hjälper kunder med stenläggning i Haninge, Krigslida, Brandbergen och Lyckeby med fler. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss så att vi får berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Stenläggning för en mer praktisk trädgård

Man kan göra otroligt många saker med hjälp av sten. Med sten kan du t.ex. renovera din trädgård och bygga en stödmur eller en trappa. Du kan också skapa en vacker garageuppfart eller bygga ett utekök med en grill. Sten är även utmärkt för pooldäck och poolanläggningar. Våra stenläggare har lång erfarenhet och kan arbeta med alla typer av stenmaterial, t.ex. kantsten, granit och ölandssten.

Skapa dina drömmars trädgård med våra kunniga hantverkare

Om du har en trädgård ska du naturligtvis se till att spendera så mycket tid i den som möjligt, men det är inte alltid så kul om trädgården inte ser ut som du önskar. Vi hjälper dig att skapa vackra och hållbara stödmurar för rabatter eller anlägger sten på garageuppfarten. Vi kan även bygga en veranda eller terrass när vi ändå är igång. Allt efter dina behov, önskemål och förväntningar!

Kontakta ett bra grävföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *