Renovera källare & Grundisolering i Haninge till Täby, Stockholm

Har du önskemål om att renovera eller grundisolera en källare? Då kan vi hjälpa dig. Våra erfarna projektledare sätter ihop och samordnar en skräddarsydd helhetslösning för just din källarrenovering. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp att skapa nya förrådsytor, rum för uthyrning eller vill förändra takhöjden. Vi kan allt när det handlar om att renovera källare.

En specialist på källarrenoveringar

Under vår tid i branschen har vi renoverat källare åt privatpersoner såväl som åt bostadsrättsföreningar och företagare. Du kan med andra ord anlita oss för att renovera källaren i allt från villor till större hyreshus.

 • Rumskonvertering (förråd, TV-rum, sovrum, tvättstuga mm)
 • Bilning
 • Förändrat ljusinsläpp
 • Byggen av separat ingång

Vi hjälper dig med grundisolering

Varför grundisolera? För att det är ett jättebra sätt att skapa bättre inomhusmiljö i hela fastigheten. Jämn temperatur i källaren påverkar luftkvaliteten i hela huset. I förlängningen gör det också fastigheten mer energisnål i och med att temperaturen blir jämnare och varmare.

Kontakta oss för en fri offert

Vårt byggföretag erbjuder våra tjänster inom källarrenoveringar och grundisolering i Täby, till Åkersberga,  till Upplands Väsby och till Sigtuna. Även i Stockholmsområden som exempelvis Östermalm, Vasastan, Gamla Stan och Kungsholmen. Hör av dig för att få en offert helt kostnadsfritt.

Kontakta ett bra grävföretag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *