Lägga asfalt i Haninge, Stockholm

Att lägga asfalt på egen hand är tidskrävande. Du behöver inte bara ha rätt verktyg, utan du behöver också ha kunskap för att arbetet ska bli snyggt och utfört på rätt sätt. Med våra certifierade hantverkare kan vi se till att lägga asfalt på din garageuppfart, skapa en vacker grusgång eller varför inte asfaltera gångvägen i trädgården.

Asfaltering för alla yrkesgrupper

Vi har ett stort kontaktnät och nära samarbetspartners, vilket gör att vi kan erbjuda våra tjänster till alla kundgrupper. Vi bistår med hjälp till både privatpersoner såväl som till föreningar, BRF:er eller företag. Innan vi drar igång gör vi en ordentlig behovsanalys för att säkerställa att arbetet får korrekt beläggning.

Skickliga och kompetenta hantverkare med kunden i fokus

Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi har alltid dig som kund i fokus. Med oss kan du asfaltera en uppfart, få hjälp med beläggningsarbeten, skapa asfaltcigarrer eller justera och montera kantsten. Vi skapar även cykelvägar som är trygga och säkra att använda sig av, samt bollplaner.

Asfaltering i Haninge

Vi hjälper kunder inom hela Haninge med omnejd. Det innebär bland annat områden som Gålö, Söderby, Ornö, Stockholm, Kolatorp med fler.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *