Husrivning i Haninge, Stockholm

Behöver du riva ett hus eller delar av ett hus? Då kan vi hjälpa dig. Med lång erfarenhet på området tar vi fram en helhetslösning som innebär att vi hjälper dig hela vägen, från materialinventering till bortforsling av rivningsrester. Bland våra tidigare kunder hittar du företagare, privatpersoner, BRF:er och fastighetsutvecklare.

En rivfirma som är proffs på husrivningar

Det låter kanske lustigt att uttrycka sig som i rubriken, men långt ifrån alla rivningsfirmor är faktiskt proffs på att riva hus. Med vår rutin och erfarenhet kan vi utföra selektiva såväl som kompletta rivningar. Bland selektiva rivningar ingår bland annat rivning av bärande väggar och andra typer av rivningar som kan fungera som förberedelse inför ytterligare byggnationer. Vi utför även saneringar så som pcb- och asbetssaneringar.

Hör av dig så ger vi dig en kostnadsfri offert på ditt rivningsarbete

Vi river hus i Täby och andra områden i och runt Stockholm. Det inkluderar stadsdelar och orter som exempelvis Södermalm, Älvsjö, Enskede, Liljeholmen, Hammarby Sjöstad, Nacka och Saltsjö-Boo. Om du vill att rivningen ska utföras med så lite påverkan som möjligt för omgivningen (exempelvis dammfri rivning) är det till oss du ska höra av dig. Vi återkommer till dig med en kostnadsfri offert inom 48 timmar från att du hörde av dig till oss.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *