Gräsklippning, Häckklippning & Trädbeskärning i Haninge & Vendelsö

Vendelsö är ett område som är starkt förknippat med djur och natur. Om du äger eller förvaltar en fastighet i området vill du säkerligen att din fastighet ska associeras med samma sak. Vårt företag har många års erfarenhet av trädgårdsskötsel och hjälper dig med bland annat trädbeskärning, häckklippning, slyröjning och plantering av vackra och fina blomsterrabatter.

Vi hittar en lösning som passar dig

Det är inte alla som vill att vi tar hand om hela trädgårdsskötseln från början till slut. Det är t.ex. inte ovanligt att man vill påta i rabatterna själv eller att de boende vill ha en trädgård att unna sig att pyssla med. När du anlitar oss bestämmer du själv hur mycket av arbetet som vi ska utföra. Vi kan t.ex. hjälpa dig att renovera gräsmattan, men därefter lämna den huvudsakliga skötseln till dig.

Anlita oss för professionella och smidiga lösningar för din trädgård

Det ska vara enkelt att anlita oss och det är något som vi lägger mycket stort fokus på. Till att börja med bestämmer du själv hur mycket av arbetet vi ska utföra, samt vad det är för hjälp du vill ha. Du får också kostnadsfria offerter såväl som 100 % nöjd kund garanti. Du hittar oss i Haninge, Vendelsö, Vendelsömalm, Sågen, Lyckeby och Kyrkviken.

Kontakta ett bra grävföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *