Fastighetsskötsel och gräsklippning i Haninge Stockholm

Letar du efter någon som kan stå för fastighetsskötseln eller utföra trädgårdsarbete? Med vår fastighetsservice kan vi stå för all skötsel av fastigheter som du behöver, och för trädgården eller dina grönytor erbjuder vi också heltäckande lösningar.

När du behöver gräsklippning

Välj oss för ditt trädgårdsarbete! Vi kan klippa gräs och stå för annan gräsvård, rensa ogräs, kratta grusgången, kratta löv och ta hand om fallfrukt, klippa häckar, beskära fruktträd, utföra trädfällning, köra bort avfall med mera. Vi kan också ta hand om trädgården när du är bortrest.

Vi finns för dig

Du kan anlita oss som:

 • privatperson
 • bostadsrättsförening
 • företag
 • byggföretag
 • fastighetsägare

Totalentreprenad – när du behöver det

Vi erbjuder totalentreprenad för fastighetsservice. Det innebär att du kan välja att lämna över ansvaret till oss när åtgärder behövs. Vi har ett stort kontaktnät med certifierade hantverkare och du kan alltid räkna med ett gott bemötande. Du kan också välja att bara anlita oss för en del av jobbet.

Billigare med ROT-avdrag

Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden bli billigare om du anlitar oss som privatperson. Vill du veta mer om reglerna för avdraget, eller vill du ha ett gratis kostnadsförslag? Kontakta oss!

Kontakta ett bra grävföretag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress