Bygga stentrappa & stödmur i Haninge, Stockholm

Har du en kuperad tomt med ytor som skulle kunna utnyttjas bättre? Vi är en markentreprenör som bland mycket annat kan hjälpa dig med byggen av stentrappor och stödmurar samt med terrassering. Med mångårig erfarenhet av den här typen av uppdrag är vi säkra på att kunna leverera tjänster av hög kvalitet som du kommer bli nöjd med.

Vi hjälper dig från tomtplanering till slutfört projekt

Oavsett om du är en fastighetsägare eller privatperson eller representerar en bostadsrättsförening eller ett företag kan vi hjälpa dig med ditt projekt från start till mål. Terrassering är till exempel ett alldeles ypperligt sätt att ta tillvara på tomtytor som annars skulle stå outnyttjade. Genom att terrassera kan du skapa plats för uteplatser, eller ytor som eventuella hyresgäster kan använda för odling i pallkragar med mera.

Hör av dig för att få en gratis offert för stentrappor, stödmurar eller terrassering

Vår markentreprenadfirma erbjuder byggen av stentrappor och stödmurar i Mälarhöjden, till Hägersten, till Tyresö och till Älta. Även till orter som bland andra Botkyrka och Sollentuna. Vad skulle ditt trädgårdsprojekt kosta? Ett enkelt sätt att få reda på det är att kontakta oss med en förfrågan. Återkoppling i form av en kostnadsfri offert får du vanligtvis inom 48 timmar.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *