Bygga husgrund & gjuta platta i Haninge, Stockholm

Få saker är lika spännande som när man ska bygga ett hus från grunden. Med vår byggfirma bakom dig har du möjlighet att skapa dina drömmars hus och samtidigt få ett resultat som är hållbart i längden. Vi bygger husgrunder till sommarstugor, fritidshus och garage, men även attefallshus och carport.

Seriösa hantverkare med kompetens inom husgrunder

Det krävs stor kunskap och rätt utbildning för att en husgrund ska bli riktigt stadig och ordentlig och det är här som vi kommer in i bilden. Våra hantverkare vet precis hur de ska gå tillväga för att utföra ett bra grundarbete och för att anlägga din husgrund till perfektion. Vi erbjuder totalentreprenad för alla typer av kundgrupper.

Kunden i fokus

Hos oss står kunden alltid i fokus och vi gör vårt yttersta för att uppfylla alla dina önskemål och förväntningar. När du hör av dig till oss lyssnar vi på dina idéer och kommer med vägledning där det behövs. Tillsammans kommer vi sedan överens om en dag och tid som passar dig. Vi erbjuder prisvärda tjänster och högkvalitativa material.

Vi garanterar nöjda kunder

Hos oss kan du vara säker på att du blir nöjd med arbetet. Vi erbjuder trygga försäkringar, en 100 % nöjd kund garanti och ROT-avdrag till privatpersoner.

Kontakta ett bra grävföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *