Bygga altan i Haninge, Stockholm

Vill du komplettera trädgården och huset med en vacker altan? Då är vi rätt företag för uppgiften. Våra hantverkare är serviceorienterade och har behörigheten som krävs för att slutföra uppgiften med bravur. Våra många år i branschen gör oss till experter inom området och vi gör altanbygget så smidigt och bekymmersfritt som möjligt.

Njut av sommaren lite längre

En altan används kanske som mest under sommaren, men den är även utmärkt att spendera tid på under vinterhalvåret. Våra altansnickare ser till att du får en altan som är hållbar och som är designad efter dina önskemål. Vi kan även hjälpa dig att glasa in altanen, bygga ett tralldäck eller pooldäck. Naturligtvis utför vi även allt förarbete med markberedning och stensättning.

Vi gör bygget enklare och smidigare

Hör av dig till oss för att veta mer om våra tjänster och för att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Våra hantverkare ger dig råd och vägledning i ditt projekt och säkerställer det bästa möjliga resultatet. Vi värderar alla kunder lika mycket och erbjuder därför en 100 % nöjd kund garanti till privatpersoner såväl som företag och fastighetsägare.

Kontakta ett bra grävföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *