Anlägga avlopp i Haninge, Stockholm

Att anlägga ett avlopp är en komplicerad uppgift som alltid ska utföras av en fackman. Med vårt byggföretag kan du få hjälp att dra nya avlopp, gräva avlopp eller skapa en trekammarbrunn. Vi tittar på vilka markförutsättningar som finns för just din gäststuga eller villa och skapar ett avlopp som är tryggt, välfungerande och hållbart.

Vi skapar rätt förutsättningar för din bostad

Det är inte ovanligt att köpa tomter där varken avlopp eller vatten finns tillgängligt, men det är precis här som vi kommer in i bilden. Vi erbjuder dig totalentreprenad där vi utför allt från schaktning till markarbete och anlägger nya avlopp som håller länge. Våra hantverkare är utbildade och certifierade för arbetet, för att på så vis säkerställa det bästa resultatet.

Nöjd kund garanti och ROT-avdrag

Vi är professionella och seriösa i allt vi gör. Det innebär inte bara att du kommer få en byggfirma som du vet gör ett bra jobb, utan som även är trygg för dig som kund. Vi innehar F-skatt och erbjuder alltid en nöjd kund garanti. F-skatten gör det möjligt för dig att använda ROT-avdraget när du anlitar oss för våra tjänster inom avlopp och vatten.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *